Αλλες πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις

6ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΖΟΥΝΤΟ

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5/4 στο κλειστό γυμναστήριο του Παλαί ντε Σπορ Θεσσαλονίκης το 6ο Διεθνές Τουρνουά Τζούντο, εκδήλωση που διοργανώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο και στην οποία παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ.Λάζαρος Κυρίζογλου.

 

 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΒΙΒΛΙΟΥ Χ.ΚΑΝΑΚΗ

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5/4 η εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του Χ.Κανάκη από το Κέντρο Ιστορίας Αμπελοκήπων (ΚΙΑΘ) στο Στέκι Νεολαίας του δήμου "Σείριος", στην οποία παραβρέθηκε και χαιρέτισε ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ.Λάζαρος Κυρίζογλου.

 ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ ΤΖΟΥΝΤΟ "ΚΛΕΙΤΟΜΑΧΟΣ"


Οι αθλητές του ΑΣ Κλειτομάχος Αμπελοκήπων έδωσαν τις εξετάσεις αποφοίτησης τους το Σάββατο 5/4 στο κλειστό γυμναστήριο ΕΑΚ ΑΜπελοκήπων "Μ.Αλέξανδρος".Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ.Λάζαρος Κυρίζογλου, ο οποίος μίλησε στους αθλητές, προπονητές και γονείς για το συντελούμενο έργο του δήμου στον τομέα του αθλητισμού.

 

 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΧΟΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 5/4 ο χορός της νεολαίας του Συλλόγου Ένωση Ποντίων Αμπελοκήπων σε κοσμικό κέντρο διασκέδασης. Τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς του Πόντου και ακολούθησε γλέντι με επώνυμους καλλιτέχνες. Την ίδια ημέρα πραγματοποιήθηκε και ο ετήσιος χορός του Αθλητικού Συλλόγου ΕΛΠΙΣ Αμπελοκήπων. Στις παραπάνω εκδηλώσεις παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ.Λάζαρος Κυρίζογλου.