9ος Διεθνής Μαραθώνιος

 

 

                             9oς Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»
                 και Δρόμοι Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ. & 10.000μ.
                                      6.4.2014   Πέλλα – Θεσσαλονίκη


        O 9ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» θα διεξαχθεί την Κυριακή 6 Απριλίου 2014 με σημείο εκκίνησης των δρομέων την κεντρική πλατεία της Πέλλας, ενώ ο Λευκός Πύργος στην παραλία της Θεσσαλονίκης θα αποτελεί το σημείο τερματισμού τους.

        Παράλληλα, την ίδια μέρα στο Δήμο μας θα διεξαχθούν οι εκκινήσεις των Δρόμων Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ. & 10.000μ.

        Ως Δήμος έχουμε την τιμή και τη χαρά να συνδιοργανώνουμε και να συμμετέχουμε στη μεγάλη αυτή διοργάνωση η οποία συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς η μαζικότητα της συμμετοχής είναι συγκλονιστική.
        Με εντατικούς ρυθμούς προχωρούν όλες οι προετοιμασίες. Οι εργαζόμενοι του Δήμου μας στη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας–Παιδείας–Αθλητισμού-Πολιτισμού και ιδιαιτέρως το Γραφείο Αθλητισμού, στη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών-Καθαριότητας–Περιβάλλοντος με όλα τα Τμήματα της, όλοι εργάζονται πυρετωδώς για την υποδοχή των δρομέων και την άψογη διεξαγωγή των αγώνων.

         Επίσης σας προσκαλούμε το Σάββατο 5 Απριλίου στις 16.30 στη υποδοχή της Αλεξανδρείου φλόγας του Μαραθωνίου, η οποία θα διατρέξει τους δρόμους αφετηρίας των δύο εκκινήσεων, το Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων «KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ» (άγαλμα δρομέα – αφετηρία 10.000μ.) και την πλατεία Επταλόφου (αφετηρία 5.000μ.) και θα καταλήξει στο Λευκό Πύργο Θεσσαλονίκης.


        Στην ιστοσελίδα http://atgm.gr της διοργάνωσης, υπάρχουν όλες οι πληροφορίες για την ιστορία του Μαραθώνιου «ΜEΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», και για τον τρόπο συμμετοχής σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, του πολιτισμού και του περιβάλλοντος.


Σας  περιμένουμε όλους στα σημεία εκκίνησης και τερματισμού για να γιορτάσουμε αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός της πόλης μας.


Σας περιμένουμε όλους, να τρέξουμε για τη ζωή, τον αθλητισμό, την υγεία, τον πολιτισμό.
Να είστε όλοι εκεί!