ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

Δημοτικοί Σύμβουλοι ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

 

 

 

 

 ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ (ΠΑΠΑΓΙΟΣ)

 

Γεννήθηκε στη Μεταμόρφωση Κιλκίς. Ο πατέρας του ήταν ιερέας. Μεγάλωσε στους Αμπελόκηπους. Λογιστής επί 35 έτη διατηρούσε συγχρόνως και λογιστήριο στην περιοχή του Βαρδάρη. Τα κυρίως ενδιαφέροντα του είναι το ποδόσφαιρο στον «Αστέρα Αμπελοκήπων» και «Βορρά Αμπελοκήπων» και η Βυζαντινή μουσική. Διετέλεσε πρόεδρος στο σύλλογο «Κωνσταντίνος Παλαιολόγος», γενικός αρχηγός και υπεύθυνος οικονομικών στον «Αστέρα» στη Γ’ Εθνική.

 

Είναι πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης, διετέλεσε Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής. Νυμφευμένος με τη Σοφία Κεσίσογλου, έχει δύο παιδιά και δύο εγγόνια.

 

 

 

 

 

 

 

ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

 

Γεννήθηκε  το 1979 στους Αμπελόκηπους. Σπούδασε ειδικός φοροτεχνικού γραφείου. Είναι δημοτική  σύμβουλος από το 2007. Διετέλεσε  αντιδήμαρχος πολιτισμού, πρόεδρος Β΄ΚΑΠΗ Αμπελοκήπων, πρόεδρος της 8ης σχολικής επιτροπής , μέλος του Δ.Σ. των παιδικών σταθμών, γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου και πρόεδρος της οικονομικής επιτροπής του Δήμου. 

 

Σήμερα είναι εντεταλμένη σύμβουλος πολιτισμού και πρόεδρος της ενιαίας δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής.  Είναι ελεύθερη επαγγελματίας. Παντρεμένη με το Θοδωρή Δοϊρανλή κι έχουν 2 παιδιά.

 

 

 

 


 

ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ-ΧΑΡΜΠΑΛΗ ΙΩΑΝΝΑ

 

 

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μενεμένη. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Κολλέγιο. Εργάζεται σε Κατασκευαστική Εταιρία όπου είναι και εταίρος.

 

Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Πνευματικού Κέντρου και της Δημ.Επιχείρησης Μενεμένης. Είναι ενεργό μέλος στα τμήματα παραδοσιακών χορών και χορωδίας.

 

Τιμήθηκε από το Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μενεμένης για την ανιδιοτελή προσφορά της. Συμμετέχει ενεργά στην ερανική επιτροπή του Ι. Ν. Αγίας Παρασκευής Μενεμένης. Είναι παντρεμένη με το Βασίλειο Βαγγελάκη κι έχουν δύο γιους

 

 

 

 

 


 

ΒΑΪΤΣΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

 

Καθηγητής Πληροφορικής - Οικονομολόγος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Αιρετό μέλος στο ΠΥΣΔΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης. Ειδικός Γραμματέας της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΔΟΘ του Νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ του Ν.Θεσσαλονίκης.

 

Διετέλεσε Πρόεδρος και νυν μέλος του ΔΣ της Ε΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης. Πρόεδρος του παραρτήματος Κεντρικής Μακεδονίας της Πανελλήνιας Ένωσης Καθηγητών Πληροφορικής (ΠΕ.ΚΑ.Π.). Αντιπρόεδρος του κέντρου πρόληψης «Δίκτυο Άλφα».

 

Μέλος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Αμπελοκήπων. Διετέλεσε Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου ΓΕΛ Αμπελοκήπων. Μέλος της Διοικούσας επιτροπής του παραρτήματος Μακεδονίας του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών και μελετών Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος. Είναι παντρεμένος με τη θεολόγο Σάρρου Θεοδώρα και έχουν δύο παιδια.

 

 

 

ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

 

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1960. Είναι πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας και διατηρεί μαγαζί ειδών υγιεινής-θέρμανσης επί της οδού 28ης Οκτωβρίου.

 

Υπήρξε μέλος στο Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου και διετέλεσε πρόεδρος στο 5ο Γυμνάσιο και 1ο Λύκειο Αμπελοκήπων. Είναι μέλος του Συλλόγου Εφέδρων αξιωματικών. Νυμφευμένος με την Ελένη Πεταχτή και έχουν δύο κόρες.

 

 

 

 

 

 

 

 


 ΓΡΟΥΓΙΟΣ ΗΛΙΑΣ

 

Γεννήθηκε το 1950 στην Καρπερή Σερρών. Συνταξιούχος ΕΛ.ΤΑ. Διετέλεσε συνδικαλιστής, Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 1ου Δημοτικού Σχολείου, 1ου Γυμνασίου και 2ου Λυκείου Αμπελοκήπων. Από το 1988 είναι Δημοτικός Σύμβουλος. Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Παιδείας, π.Πρόεδρος του Α΄ ΚΑΠΗ για 5 χρόνια.

 

Πρόεδρος της 1ης Σχολικής Επιτροπής και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας. Είναι παντρεμένος με την Μαίρη Πρίτσκα και έχουν 2 κόρες.

 

 

 

 


 ΓΥΜΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΟΣΜΑΣ

 

 

Γεννήθηκε το 1955 στην Κολχική Φλώρινας. Πτυχιούχος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Φλώρινας, της Σ.Ε.Λ.Δ.Ε. Θεσσαλονίκης και του Παιδαγωγικού Τμήματος του Α.Π.Θ.
Το 1978 διορίστηκε δάσκαλος. Από το 1985 έως το 2013 υπηρέτησε ως δάσκαλος και Διευθυντής στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Αμπελοκήπων.


Μέλος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας την τελευταία 10/ετία.
Μέλος της Επιτροπής Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης Δυτικής Θεσσαλονίκης από το 2004 έως το 2011. Κατά τη διάρκεια της 35ετούς εκπαιδευτικής του υπηρεσίας ανέλαβε πρωτοβουλίες και δραστηριότητες για ένα σύγχρονο και ανοιχτό στην κοινωνία σχολείο, οργανώνοντας σχολικές γιορτές, θεατρικές παραστάσεις και αθλητικές εκδηλώσεις.

 

 

 

 

 


 

 

ΔΟΔΟΥΡΑΣ ΣΠΥΡΟΣ

 

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1961. Σπούδασε εργοδηγός-μηχανολόγος σε νυχτερινό και στο Τμήμα Μηχανολογίας του ΚΑΤΕΕ. Το 1984 διορίστηκε στο Υπ. Γεωργίας ως μηχανολόγος.

 

Από το 1992 εργάζεται στη Δ/νση Π.Ε.Δ. Θεσσαλονίκης στο τμήμα Διοικητικού για συνταξιοδοτικά και θέματα προσωπικού. Ασχολείται με τον εθελοντισμό και στο παρελθόν με τον προσκοπισμό.

 

 

 

 

 

 

ΕΜΕΙΝΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

 

 

Γεννήθηκε το 1964 στη Γερμανία και κατάγεται από το Χρυσόκαστρο Καβάλας. Είναι ιδιοκτήτης Τεχνικής Ανώνυμης Εταιρίας εμπορίας και παροχής υπηρεσιών.

 

Επί πέντε χρόνια, διετέλεσε Πρόεδρος του ποδοσφαιρικού ερασιτεχνικού σωματείου «Βορράς Αμπελοκήπων» και μέλος συλλόγων γονέων και κηδεμόνων του δήμου. Είναι νυμφευμένος με τη Φωτεινή Γεωργιάδου κι έχουν τρία παιδιά.

 

 

 

 

 

 

ΗΛΙΑΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

 

Γεννήθηκε στο Κβέμο Κέντι της Γεωργίας. Αποφοίτησε από το Νομικό Τμήμα  του Κρατικού Πανεπιστημίου της Τυφλίδας και είναι Κάτοχος Μεταπτυχιακού στο Συνταγματικό Δίκαιο  από την  Ακαδημία του Υπουργείου Εσωτερικών της πρώην ΕΣΣΔ.

Στη συνέχεια εργάστηκε στην Αστυνομία του Ντμανίσι Γεωργίας απ’όπου αποχώρησε με το βαθμό του ταξιάρχου. Κατά τα έτη 2003 – 2012 εργάστηκε στο ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΑΥΤΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Έχει πολυετή κοινωνική προσφορά και διακρίσεις σε διάφορους συλλόγους και σωματεία στη Μακεδονία. Μιλάει τέσσερεις ξένες γλώσσες και είναι έγγαμος.

 

 

 

 

 

 

ΗΛΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

 

 

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βόλο. Ζει και δραστηριοποιείται στους Αμπελόκηπους εδώ και 35 χρόνια. Έχει ενεργό συμμετοχή σε αθλητικούς συλλόγους και συλλόγους γονέων και κηδεμόνων. Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά.

 

 

 

 

 

 

ΘΕΟΧΑΡΟΥΔΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ (ΧΑΡΗΣ)

 

Γεννήθηκε στους Αμπελόκηπους το 1981. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας- Αρχαιολογίας και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στον τομέα Μεσαιωνικών και Βυζαντινών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ.

 

Διετέλεσε ειδικός σύμβουλος για θέματα παιδείας και πολιτισμού στη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς και εκπρόσωπος της Ελλάδας στο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης “Youth in Action”.

 

Εργάζεται ως επιστημονικός συνεργάτης του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας του Υπουργείου Παιδείας. Μιλάει Αγγλικά, Γερμανικά και Ισπανικά. Διετέλεσε Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Αμπελοκήπων και υπεύθυνος οργανωτικού της νεοσύστατης Επιτροπής Εθελοντισμού.

 

 

 

 

 

 

ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

 

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1979. Είναι κάτοχος πτυχίου ηλεκτρολόγου εγκαταστάτη. Έχοντας εργαστεί στο παρελθόν στο αντικείμενο των σπουδών του, τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης στην περιοχή των Αμπελοκήπων.

Στο παρελθόν ασχολήθηκε με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό παίζοντας ποδόσφαιρο σε διάφορες ομάδες των Αμπελοκήπων ενώ ήταν μέλος της επίλεκτης ομάδας ενόργανης γυμναστικής του Δήμου μας ενώ κατέχει και δίπλωμα διδασκαλίας TAE KWO DO. Είναι νυμφευμένος.

 

 

 

 


ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

 

Αντιδήμαρχος Οικονομικών & Διοίκησης. Γεννήθηκε το 1981 στους Αμπελόκηπους. Πτυχιούχος του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Σερρών, με μεταπτυχιακό στην «Ανθρώπινη Απόδοση και Υγεία» του Α.Π.Θ. Γνωρίζει Αγγλικά και Η/Υ.

 

Είναι Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αμπελοκήπων από το 2002. Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Αμπελοκήπων, και του Δ.Σ. του Συλλόγου Φοιτητών του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Σερρών. Ήταν ποδοσφαιριστής στην Α.Ε.Α., στον Ηρακλή και στις Ελπίδες Αμπ/πων.

 

Μη ενεργεία διαιτητής ποδοσφαίρου. Εργάζεται ως καθηγητής Φυσικής Αγωγής.

 

 

 

 

 

 

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΝΑΤΑΣΑ)

 


Γεννήθηκε στην Κρύα Βρύση Γιαννιτσών. Είναι κάτοικος Αμπελοκήπων. Ασχολείται με τα κοινά εδώ και πολλά χρόνια. Δύο φορές υποψήφια δημοτική σύμβουλος Αμπελοκήπων.

Το 2010 εκλέχτηκε Σύμβουλος στη Κοινότητα Αμπελοκήπων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΚΑΡΑΜΠΕΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

 

 Γεννήθηκε στους Αμπελόκηπους το 1971, όπου μεγάλωσε και διαμένει μέχρι σήμερα. Φοίτησε στο 4ο Δημοτικό σχολείο Αμπελοκήπων, στο 4ο Γυμνάσιο Αμπελοκήπων, όπου συμμετείχε ως εκλεγμένο μέλος στα μαθητικά συμβούλια και αποφοίτησε αριστούχος από το 3ο Λύκειο Αμπελοκήπων.

 

Είναι Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός της Πολυτεχνικής Σχολής Ξάνθης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Διατηρεί τεχνικό γραφείο ως ελεύθερος επαγγελματίας Ηλεκτρολόγος Μηχανολόγος Μηχανικός στην πλατεία Επταλόφου, με αντικείμενο την εκπόνηση μελετών – επιβλέψεων οικοδομικών έργων και αδειοδοτήσεων επιχειρήσεων του ιδιωτικού τομέα. Είναι Ενεργειακός Επιθεωρητής, Τεχνικός Ασφαλείας και μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

 

Είναι γιος του Χρήστου Καραμπέρα που διετέλεσε επί σειρά ετών μέλος του Διοικητικού συμβουλίου της ποδοσφαιρικής ομάδας  ''Αστέρας Αμπελοκήπων''. Είναι πατέρας δύο κοριτσιών.              


  

 

  


ΚΑΡΕΛΙΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

 

Γεννήθηκε το 1958. Σπούδασε Ιατρική στην  Ιατρική Ακαδημία της Μόσχας «Ι.Μ.Σέτσενοβ».

 

Από το 1990 και για μία δεκαετία εξασκούσε την ειδικότητα του καρδιοχειρουργού στο Επιστημονικό Κέντρο Καρδιοαγγειακής Χειρουργικής του «Α.Ν.Μπάκουλεβ» της Ακαδημίας Ιατρικών Επιστημών της Ρωσίας στην Μόσχα, ενώ από το 2002 εξασκεί την ίδια ειδικότητα σε ιδιωτική κλινική της Θεσσαλονίκης.

 

 

 

 

 

 

 

 ΚΑΤΖΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 
Γεννήθηκε στο Λιβάδι Θεσσαλονίκης και από το 1968 είναι κάτοικος Αμπελοκήπων. Υπήρξε πρόσκοπος του 3ου συστήματος, ιδρυτικό μέλος της Φιλαρμονικής του 6ου συστήματος Αεροπροσκόπων,  ποδοσφαιριστής του ΑΕΤΟΥ Αμπελοκήπων και αθλητής  βόλεϊ σε  υψηλό επίπεδο. 

Ως καθηγητής Φυσικής Αγωγής, εργάσθηκε στο 1ο Δημοτικό  Σχολείο , στο 1ο και 2ο Γυμνάσιο Μενεμένης, ενώ  σήμερα υπηρετεί στο 1ο Λύκειο Μενεμένης. Για 15 χρόνια δίδαξε στα ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης . Προπονητής  βόλεϊ εδώ και 29 χρόνια, με πολλές διακρίσεις.

 

Το 2006 εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Βασιλικών όπου  διετέλεσε Αντιδήμαρχος Αθλητισμού. Είναι μέλος του Συλλόγου Πολυτέκνων «Άγιοι Πάντες» και της Ενοριακής Χορωδίας του Ι. Ν. Αναστάσεως  του Κυρίου.  Είναι παντρεμένος με την  Αποστολία  Χατζηζήση, με την οποία απέκτησαν πέντε παιδιά.


 

 

 

ΚΕΣΟΓΛΟΥ ΠΑΥΛΟΣ

 

Γεννήθηκε στους Αμπελόκηπους. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ. και εν ενεργεία δικηγόρος από τον Οκτώβριο του 2008.

 

Είναι Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αμπελοκήπων και στο παρελθόν έχει διατελέσει Συνεργάτης του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, στα θέματα νέων Δικηγόρων, μέλος της ανώτατης Επιτροπής Αστικής Ευθύνης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας - Θράκης, Γραμματέας της Ε.Ν.Ε του Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής του Ιδρύματος Νεότητας της Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως και Ιδρυτικό μέλος του χορευτικού τμήματος, του τμήματος Βυζαντινής μουσικής και του τμήματος παραδοσιακής μουσικής της Ε.Ν.Ε του Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής, με έντονη δραστηριότητα στο χώρο των πολιτιστικών εκδηλώσεων και των Γραμμάτων.

 

 

 

 

ΚΟΝΟΣΗΣ ΡΩΜΑΙΟΣ

 

Γεννήθηκε το 1959 στη Μονοκκλησιά της επαρχίας Τσάλκας της Γεωργία αλλά μεγάλωσε και έζησε στην πόλη Εσσεντούκι της επαρχίας Σταυρούπολης Ρωσίας.

Είναι πτυχιούχος Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Τ.Ε.Ι.) με ειδίκευση στις κατασκευές. Υπήρξε αθλητής τζούντο.

 

Απασχολείται στον τομέα των κατασκευών και είναι παντρεμένος και πατέρας τεσσάρων παιδιών.

 

 

 

 

 

 

ΚΟΥΣΕΝΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

 

Αντιδήμαρχος Μελετών, Τεχνικών Έργων και Οικονομικών.


Γεννήθηκε το 1962 στους Αμπελόκηπους. Πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος από το 1990. Το 1994 και το 1998 υποψήφιος δήμαρχος. Μέλος πολλών επιτροπών του δήμου, επαγγελματικών, αθλητικών, πολιτιστικών φορέων και του Συλλόγου Πολυτέκνων «ΑΓΙΟΙ ΠΑΝΤΕΣ». Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. Υπεύθυνος της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου.

 

Εργάζεται στη Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση Θεσ/νικης. Εκπρόσωπος του Δήμου σε Αναπτυξιακούς και άλλους φορείς της Θεσσαλονίκης. Είναι παντρεμένος με την καθηγήτρια Θεολογίας Μαρία Κουγιουμτζίδου και έχουν 6 παιδιά.

 

 

 

ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ     

 

 Γεννήθηκε το 1956. Πτυχιούχος μηχανικός αυτοκινήτων με ειδίκευση στην παραγωγή πρωτογενών υλικών συναρμολόγησης και εργάζεται ως χρυσοχόος. Διετέλεσε επίσημος παρατηρητής αγώνων στην Ε.Π.Σ.Μ. πλούσια η συμμετοχή του στη συντεχνία των Χρυσοχόων της οποίας διετέλεσε μέλος στο Δ.Σ. ασχολείται με τη διδασκαλία των ποντιακών χορών και της παράδοσης από το 1974.

 

Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. και χοροδιδάσκαλος του συλλόγου «Κ. Παλαιολόγος». Ιδρυτικό μέλος και κατόπιν Πρόεδρος του Πολιτιστικού Αθλητικού συλλόγου «Ένωση Ποντίων Αμπελοκήπων». Είναι μέλος της Διοίκησης του Β’ ΚΑΠΗ Αμπελοκήπων. Είναι παντρεμένος με τη Φρειδερίκη Κυριακίδου και έχουν δύο παιδιά.

 

 

 

 

 
 

 

 

ΚΩΣΤΑΤΖΙΚΗΣ ΑΡΧΟΝΤΗΣ

 

Γεννήθηκε στη Νέα Ζίχνη Σερρών το 1953 και διαμένει στους Αμπελόκηπους από το 1976. Σπούδασε σε Σχολή Προγραμματιστών Η/Υ και στη συνέχεια υπηρέτησε στον Ελληνικό Στρατό, πρώτα ως Δόκιμος και αργότερα ως Μόνιμος Αξιωματικός Πυροβολικού απ’ όπου αποστρατεύτηκε με το βαθμό του Ταγματάρχη.

 

Διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Αμπελοκήπων. Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Κωστατζίκη, έχει τρία παιδιά και τρία εγγόνια.

 

 

 

 

 

 

 

ΛΕΜΟΝΙΔΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΒΟΥΛΑ)

 

Γεννήθηκε το 1962 στην Άνω Πόλη. Τελειόφοιτη του Ε’ Λυκείου Θηλέων. Σύζυγος του αείμνηστου Αξιωματικού του Πυροσβεστικού Σώματος Γιάννη Λεμονίδη, που άφησε την τελευταία του πνοή το Μάιο του 1996 κατά την εκτέλεση του καθήκοντος στο Στρυμώνα ποταμό.

 

Τελείωσε τη σχολή Pan Sik ως σχεδιάστρια μόδας και διετέλεσε επί σειρά ετών μέλος Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων του 12ου Δημοτικού Σχολείου.

Συμμετείχε σε όλες τις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις του Σχολείου. Έχει τρία παιδιά και μετά τον γάμο της κόρης Λεμονίδου Μαρίας γεννήθηκε ένα κοριτσάκι

 

 

 

 

 

 

ΜΕΖΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

 

Γεννήθηκε και κατοικεί στους Αμπελόκηπους από το 1957. Εργάστηκε ως δάσκαλος επί 32 χρόνια. Διετέλεσε Διευθυντής Δημοτικών Σχολείων.

 

Πτυχιούχος της Σχολής Επιμόρφωσης Λειτουργών Δημοτικής Εκπ/σης. Υπήρξε Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος και Γεν.Γραμματέας του Συλλόγου Εκπ/κων Π.Ε. ‘’Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ’’, αντιπρόσωπος στις Γεν.Συνελεύσεις της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας και αιρετός εκπρόσωπος των εκπ/κων στο Κεντρικό και Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο.

Διετέλεσε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, του Πνευματικού Κέντρου και της 4ης ΕΣΕ επί 4 χρόνια. Συμμετείχε σε Δ.Σ. πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων. Είναι εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος. Παντρεμένος με την Παναγιώτα Γαρούφα κι έχει δύο παιδιά.

 

 

 

 

ΜΠΟΥΛΟΥΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 


Γεννήθηκε το 1961. Απόφοιτος Σχολής του ΟΑΕΔ με ειδικότητα Θερμοϋδραυλικού, εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας με άδεια εγκαταστάτη φυσικού αερίου. Διετέλεσε ποδοσφαιριστής του «Ερμή» Νεάπολης, Α΄ Αντιπρόεδρος της ΑΕΑ και Πρόεδρος στις «Ελπίδες» Αμπελοκήπων.

 

Είναι αντιπρόεδρος της Λέσχης Κυνηγών Θεσσαλονίκης και μέλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου. Είναι νυμφευμένος με τη Βασιλική Γκίρτσα κι έχουν δύο παιδιά.

 

 

 

 

 

ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΒΟΥΛΑ)

 

Γεννήθηκε στην Κατερίνη. Ζει μόνιμα στους Αμπελόκηπους από το 1976. Συνταξιούχος τραπεζική υπάλληλος.

Εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος από το 2002 (πρώτη εκλεγείσα γυναίκα της παράταξης). Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος στο Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης ΑμΕΑ. Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Δημοτικής κατάστασης, Παιδείας και Κοινωνικής Πολιτικής, πρόεδρος του Β’ ΚΑΠΗ Αμπελοκήπων, πρόεδρος του Α’ Δημοτικού Παιδικού Σταθμού, Πρόεδρος της 6ης Ε.Σ.Ε., μέλος του Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης και της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αμπ/πων-Μενεμένης.

 

Επιθεωρήτρια στον Οργανισμό Διεξαγωγής Ιπποδρομιών Ελλάδος Α.Ε. (Ο.Δ.Ι.Ε.) και μέλος επιτροπής του Υφυπουργείου Αθλητισμού. Μεγάλη συνδικαλιστική δράση στην Ο.Τ.Ο.Ε. Είναι παντρεμένη με το Βασίλη Μπουντούρη και έχει τρία παιδιά και πέντε εγγόνια. 

 

 

 

 

ΝΑΤΣΗ ΧΡΥΣΗ (ΧΡΥΣΑ)


Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και κατοικεί στους Αμπελόκηπους από το 1979. Διετέλεσε Δημοτική Σύμβουλος Αμπελοκήπων. Επί σειρά ετών διετέλεσε Πρόεδρος, Γραμματέας, υπεύθυνη θεατρικής ομάδας - τμήματος γυναικών και υπεύθυνη  εκδηλώσεων του Α’ΚΑΠΗ Αμπ/πων.

 

 

Έχει ασχοληθεί ενεργά με αθλητικούς συλλόγους των Αμπελοκήπων (ΑΣΤΕΡΑ Αμπ/πων, ΑΣ ΑΜΠ/ΠΟΙ και ΕΛΠΙΔΕΣ Αμπ/πων) όσο και με συλλόγους γονέων και κηδεμόνων σχολείων του Δήμου όπως Πρόεδρος της 6ης Σχολικής Επιτροπής ενώ έχει διατελέσει και μέλος της Ομοσπονδίας Συλλόγων γονέων & Κηδεμόνων Θεσσαλονίκης και της Συνομοσπονδίας Συλλόγων Γονέων & κηδεμόνων Ελλάδος. Είναι παντρεμένη με τον Αριστοτέλη Νάτση και μητέρα τριών παιδιών.

 

 

 

 

 

 

ΟΡΦΑΝΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

 


Γεννήθηκε και μεγάλωσε στους Αμπελόκηπους. Δραστηριοποιήθηκε στο χώρο της μόδας και του γυναικείου ενδύματος. Είναι βιοτέχνης και διατηρεί επιχείρηση αθλητικών και διαφημιστικών ειδών.

 

Είναι παντρεμένη με τον Χρήστο Λιβάρδα κι έχουν τρία παιδιά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ (ΒΙΛΗΣ)

 

Γεννήθηκε το 1963 στους Αμπελόκηπους όπου και κατοικεί. Διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημ.Σχολείου Αμπ/πων και Πρόεδρος του Δ.Σ. των παιδικών σταθμών του Δήμου.

Εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής και Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί –ΚΑΠΗ του Δήμου Αμπελοκήπων –Μενεμένης.

Είναι ελεύθερος επαγγελματίας. Παντρεμένος με τη Γκόρη Ανδρομάχη και πατέρας δύο παιδιών.

 

 


ΠΑΝΤΣΗΣ ΘΩΜΑΣ

 

Γεννήθηκε το 1983 στους Αμπελόκηπους.Μεγάλωσε στους Αμπελόκηπους, αποφοίτησε από το 13ο Δημοτικό σχολείο Αμπελοκήπων ,το 4ο Γυμνάσιο Αμπελοκήπων και το 1ο Τεχνικό Επαγγελματικό Εκπαιδευτήριο Αμπελοκήπων, τομέα Πληροφορικής. Τελείωσε Λογιστική. Εργάστηκε για πολλά έτη ως Καθηγητής Πληροφορικής σε σχολές Πληροφορικής και σήμερα είναι Ιδιωτικός Υπάλληλος, στέλεχος σε μεγάλη αλυσίδα SuperMarket.

 

Εκλεγμένος Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Αμπελοκήπων από το 2010.Υπήρξε για πολλά έτη αθλητής volley στον Αθλητικό Σύλλογο ΕΛΠΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ και σήμερα είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου σε θέματα Δημοσίων Σχέσεων . Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου Οσσαίων  ΑΓΙΑ ΚΥΡΡΑΝΑ. Είναι παντρεμένος με τη καθηγήτρια Πληροφορικής Λέντζα Παναγιώτα και έχουν μία κόρη την Ευγενία.


 

 

 

 

 

ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

 

Γεννήθηκε το 1948 στους Αμπελόκηπους, όπου και διαμένει μέχρι σήμερα. Είναι μαιευτήρας χειρούργος γυναικολόγος, διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ., με μεγάλο επιστημονικό έργο στο χώρο της ιατρικής, προσφέροντας τις υπηρεσίες του αφειδώς επί 27 χρόνια στο Α.Ν. Θεσ/νίκης «Θεαγένειο» με πιο πρόσφατη θέση αυτή του Διευθυντή της Γυναικολογικής Κλινικής του.

Εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος Αμπελοκήπων από το 1999 έως και σήμερα, διετέλεσε ως αιρετός στο Δήμο από διάφορες θέσεις με πιο πρόσφατη θέση αυτή του Αντιπροέδρου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

 

 

 

 

 

ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ


Γεννήθηκε στην Κοζάνη το 1966 και κατοικεί στους Αμπελόκηπους από το 1982. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα και κατέχει θέση διευθυντή σε κατάστημα με είδη υγιεινής.

Είναι παντρεμένος κι έχει τρία παιδιά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗΣ ΕΡΩΣΙ

 


Γεννήθηκε το 1969 στην Τυφλίδα Γεωργίας και κατοικεί στην Ελλάδα από το 1991. Εργάσθηκε σε τεχνική εταιρία. Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Ανανικίδου κι έχουν πέντε κόρες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΑΣΧΟΥΔΗ - ΚΑΛΟΝΑΡΗ ΛΟΥΚΙΑ

 

Γεννήθηκε στους Αμπελόκηπους. Απόφοιτη Σχολής Λογιστών και Γραμματείας Εμπορικού Κύκλου. Συνταξιούχος δικαστική υπάλληλος. Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Β’ Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Αμπελοκήπων.

 

Ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος Οικιστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Δ. Υπαλλήλων.

 

Μέλος στο Σώμα εθελοντών του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης και στο Διοικητικό Συμβούλιο Παιδικών Σταθμών και ΚΑΠΗ.

 

 

 

 

 

 

 

ΠΕΤΑΧΤΗ - ΚΙΛΜΠΑΣΑΝΗ  ΔΕΣΠΟΙΝΑ

 

Γεννήθηκε και κατοικεί στους Αμπελόκηπους. Είναι ελεύθερη επαγγελματίας και διατηρεί κατάστημα ανδρικών ρούχων στους Αμπελόκηπους.

 

Είναι μέλος του φιλοζωικού συλλόγου «Αδέσποτη Ματιά» και προσφέρει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες και την αγάπη της στη περίθαλψη και φροντίδα των κακοποιημένων και εγκαταλελειμμένων ζώων.

Είναι παντρεμένη και έχει μία κόρη

 

 

 

 

 

 

ΠΟΥΡΛΙΑΚΑ ΙΩΑΝΝΑ

Γεννήθηκε το 1991 στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στους Αμπελόκηπους. Είναι το 2ο παιδί της οικογένειας Παρασκευά Πουρλιάκα-Ευδοκίας Μουρατίδου. Απόφοιτη του 2ου ενιαίου λυκείου Αμπελοκήπων. Φοίτησε σε ιδιωτικό ινστιτούτο επαγγελματικής κατάρτισης (Ι.Ι.Ε.Κ) στο τμήμα ενδυματολογίας, με κατεύθυνση σπουδών την οργάνωση και παρουσίαση συλλόγων.

 

Συμμετείχε στην ομάδα πετοσφαίρισης ΕΛΠΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ. Συμμετείχε στην υλοποίηση προγράμματος του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ. Σήμερα εργάζεται σαν ιδιωτική υπάλληλος.

 

 


 

 

ΠΟΥΡΣΑΝΙΔΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ

 

Γεννήθηκε στο Παρόχθιο Κιλκίς. Επάγγελμα Βιοτέχνης (Μαρμαράς). Ιδρυτής και Πρόεδρος  της ομάδας «Ηρακλής Αμπελοκήπων» επί 25 χρόνια. Πρόεδρος στην Α.Ε.Α. Αμπελοκήπων επί 9 χρόνια.

Παρουσιαστής επί μία οκταετία στο κανάλι Europe 1 της εκπομπής «Αλησμόνητες Πατρίδες». Εκλέχτηκε το 2010 Δημοτικός Σύμβουλος και ανέλαβε όλη τη θητεία του Αντιδήμαρχος Αθλητισμού.

 

 

 

 

 


 

 

ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

Γεννήθηκε στην Γερμανία το 1968 και από το 1975 ζει στους Αμπελόκηπους. Υπήρξε αθλητής του Γ.Α.Σ. «ΜΙΛΩΝ», στο TAE KWON DO. Από το 1978 είναι μέλος του 3ου και μετέπειτα του 6ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Αμπελοκήπων. Το 2009 ανέλαβε την θέση του Τοπικού Εφόρου έχοντας στην  ευθύνη του τον Προσκοπισμό της Δυτικής Θεσσαλονίκης.

 

Σήμερα είναι βασικό στέλεχος των προσκόπων της Περιφέρειας Θεσσαλονίκης. Εργάζεται στον Ο.Α.Σ.Θεσσαλονίκης, είναι παντρεμένος με την Άννα Τσόγια  και έχουν έναν γιο.

 

  ΣΕΜΕΡΤΖΙΔΟΥ (ΚΑΡΙΚΑ) ΑΓΓΕΛΙΚΗ

 

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1984. Διαμένει μόνιμα στους Αμπελόκηπους. Κάτοχος διπλώματος πληροφορικής. Διετέλεσε υπεύθυνη καταστήματος ταχυδρομικής εταιρείας, επαγγελματίας οπλίτης και ελεύθερη επαγγελματίας. Υπήρξε αθλήτρια Taε Kwon Do και στέλεχος ομάδων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ του Δήμου Αμπελοκήπων.


Εργάστηκε στη δημιουργία του project “Paedia Volley”, ενός καινοτόμου προγράμματος εκμάθησης αθλητικών δεξιοτήτων σε παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας. Δραστηριοποιήθηκε από διάφορες θέσεις σε χώρους που αφορούν τη γυναίκα, την ισότητα, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, τη νεολαία και την αγορά εργασίας των νέων.

 

 

 


 

ΣΙΩΠΗ ΣΟΦΙΑ

 

Γεννήθηκε και κατοικεί στους Αμπελόκηπους. Κόρη του Κωνσταντίνου Σιώπη (Δημοτικού Συμβούλου κατά τα έτη 1992 – 2014 και Αντιδημάρχου προσωπικού το 2007). Διετέλεσε πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 7ου Δημοτικού Σχολείου  Αμπελοκήπων για 4 έτη και μέλος της 2ης Σχολικής Επιτροπής. Είναι ιδιωτική υπάλληλος. Παντρεμένη με τον Μητσιγιώργη Ηρακλή κι έχουν δύο κόρες.

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΟΥΡΟΥΠΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ


Γεννήθηκε το 1969 και μεγάλωσε στους Αμπελοκήπους. Από το 1991 ασφαλιστικός πράκτορας και από το 2007 έως σήμερα στέλεχος ελληνικής ασφαλιστικής εταιρείας. Ιδρυτικό μέλος της Ένωσης Ποντίων Αμπελοκήπων όπως και ο πατέρας του (Στέλιος Σουρουπίδης) στην Ένωση Ποντίων Μενεμένης πολλά χρόνια πριν.

Είναι παντρεμένος με τη Βασιλική Μουρατίδου και κατοικούν στη Μενεμένη με τις δύο κόρες τους.

 


 

 

 

 ΣΟΥΣΛΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 

Γεννήθηκε στους Αμπελόκηπους το 1949. Υπάλληλος και προϊστάμενος Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Αμπελοκήπων. Αρθρογράφησε στις εφημερίδες «Μακεδονικά Σπορ» και «Θεσσαλονίκη».

Διετέλεσε διαιτητής ποδοσφαίρου, ιδρυτικό μέλος της χορωδίας Παλαιών Προσκόπων και Οδηγών Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος αυτής, έφορος Δημοσίων Σχέσεων του Α.Σ. Αμπελόκηποι. Συμμετείχε στην ίδρυση των 1ου, 2ου, 4ου Συστήματος Αεροπροσκόπων, στη δημιουργία της Φιλαρμονικής και ίδρυση του 6ου Συστήματος Αεροπροσκόπων.

 

Είναι Πρόεδρος της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων και μέλος πολλών πολιτιστικών, κοινωνικών και αθλητικών συλλόγων του Δήμου. Διετέλεσε Πρόεδρος του Β’ ΚΑΠΗ Αμπελοκήπων, Αντιδήμαρχος και Εντεταλμένος Σύμβουλος Οικονομικών, Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Προσωπικού και Πρόεδρος Δημαρχιακής Επιτροπής. Σήμερα είναι Εντεταλμένος Σύμβουλος Ανθρώπινου Δυναμικού.   

 

 

 

 

 

ΣΠΥΡΙΔΟΥ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΤΗ ΝΕΡΑΤΖΟΥΛΑ (ΤΖΟΥΛΙΑ)

Γεννήθηκε στο 1967 στους Αμπελόκηπους. Φοιτήτρια στο ΑΤΕΙ Σίνδου στο τμήμα ιατρικών εργαστηρίων. Υπήρξε αθλήτρια στίβου στο άθλημα των 400m.

 

Μέλος της χορωδίας του Λυδικού ωδείου Αμπελοκήπων και του τμήματος παραδοσιακών χορών του Αγίου Παντελεήμονα. Είναι έγγαμη με το Σπύρο Μακεδονίτη κι έχουν δύο παιδιά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

 

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Φοίτησε στο Γυμνάσιο «Δελασάλ» και τελείωσε το 6ο Λύκειο Αρρένων Θεσσαλονίκης. Σπούδασε στην Οδοντιατρική Σχολή του Α.Π.Θ. και ασκεί το επάγγελμα του οδοντιάτρου επί 30ετία.

 

Αγαπά τον αθλητισμό και ασχολείται ενεργά με αυτό. Επίσης ασχολήθηκε επί πολλά έτη με τον προσκοπισμό και είναι Αρχηγός του 3ου Συστήματος της Τ.Ε. Αγίου Δημητρίου.

 

 

 

 


 

 

ΧΑΤΖΗΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ

 


Γεννήθηκε και μεγάλωσε στους Αμπελόκηπους. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων. Εργάστηκε αρχικά στο Δήμο Αμπελοκήπων και τώρα είναι ελεύθερη επαγγελματίας.

 

Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Β’ Παιδικού Σταθμού Αμπελοκήπων και του Β΄ ΚΑΠΗ Αμπελοκήπων, Αντιπρόεδρος στον Γ΄ Παιδικό Σταθμό και τώρα είναι μέρος χορωδίας Ιερού Ναού. Είναι παντρεμένη με το Χαράλαμπο Βασιλειάδη κι έχει δύο παιδιά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δημοτικοί Σύμβουλοι ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ

 

 

 

 

ΑΡΜΠΑΤΖΑΝΗ-ΤΣΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ

 

Γεννήθηκε στην Κορνοφωλιά Σουφλίου Ν. Έβρου. Διαμένει στη Μενεμένη εδώ και 30 χρόνια. Είναι υπάλληλος φαρμακείου.

 

Επί σειρά ετών διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Πνευματικού Κέντρου Μενεμένης και ενεργό μέλος των χορωδιακών και χορευτικών τμημάτων.

 

Από το 2006 έως το 2010 διετέλεσε δημοτική σύμβουλος Μενεμένης όπου, ως πρόεδρος του Π.Κ.Μ., ασχολούνταν με τη διοργάνωση όλων των πολιτιστικών εκδηλώσεων του δήμου, συνεχίζοντας ως Εντεταλμένη Πολιτισμού στον ενιαίο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης. Είναι παντρεμένη με τον Σταμάτη Τσομπάνογλου, κι έχει δύο παιδιά. 

 

 

 

 

 

ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 

Γεννήθηκε το 1961 και είναι μόνιμος κάτοικος Μενεμένης. Απόφοιτος Λυκείου και Τεχνικής Σχολής ΟΑΕΔ με ειδικότητα ηλεκτρολόγου. Εργάσθηκε ως υπάλληλος του ΟΣΕ και σήμερα εργάζεται στο Υπουργείο Παιδείας.

 

Διετέλεσε επί σειρά ετών μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Σιδηροδρομικών Βορείου Ελλάδος. Είναι παντρεμένος με την Άννα Ασλανίδου κι έχουν δύο παιδιά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΒΑΛΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Μαυροθάλασσα Σερρών. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Α.Π.Θ. Εργάζεται ως  Ορθοπεδικός Χειρουργός σπονδυλικής στήλης  στο Γ. Ν. Παπαγεωργίου από την θέση του Επιμελητή Α'. Είναι διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του Α. Π. Θ.

 

Αντιπρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης και μέλος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

 

Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Μενεμένης και από το 2011 Δημοτικός Σύμβουλος και Εντεταλμένος Σύμβουλος Υγείας του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης. Είναι παντρεμένος με την Βάσω Παπαλάμπρου και έχει δύο γιους.

 

 

 

 

 

ΓΕΝΝΑΙΟΥ ΙΩΑΝΝΑ (ΓΙΑΝΝΑ)

 

 

Γεννήθηκε το 1985 και κατοικεί στη Μενεμένη. Αποφοίτησε από το 2ο Γυμνάσιο Μενεμένης και το 1ο ΤΕΕ Αμπελοκήπων με την ειδικότητα Υποστήριξης Συστημάτων – Εφαρμογών και Δικτύων Υπολογιστών του Τομέα Πληροφορικής και στη συνέχεια από το ΙΕΚ Ευόσμου στην ειδικότητα Τεχνικού Συστημάτων Υπολογιστών του τομέα Πληροφορικής.

Ασκεί επαγγελματικά την ειδικότητά της. Είναι αντιπρόεδρος στον Αθλητικό Σύλλογο Μενεμένης.

 

 

 

 

 

 

 

ΔΑΒΑΚΗΣ ΧΑΡΙΣΙΟΣ (ΧΑΡΗΣ)

 

 

Γεννήθηκε το 1955 στην Κοζάνη και είναι μόνιμος κάτοικος Μενεμένης εδώ και 35 χρόνια. Εργάσθηκε ως μηχανικός αεροσκαφών και είναι Αξιωματικός ε.α. της Πολεμικής Αεροπορίας.

 

Διετέλεσε πρόσκοπος επί σειρά ετών, είναι νυμφευμένος με τη Δέσποινα Στυλιανουδάκη κι έχουν τρεις γιους και δυο εγγόνια.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΔΕΛΗΓΙΑΝΝIΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ)

 

 
Γεννήθηκε στο Παλαιό Γυναικόκαστρο Κιλκίς το 1952. Από το 1982 έως το 2010 εργάστηκε ως υπάλληλος του πρώην Δήμου Αμπελοκήπων ενώ διετέλεσε και χοροδιδάσκαλος στο Πνευματικό Κέντρο του πρώην δήμου Αμπελοκήπων μεταξύ των ετών 1985-1995.
 
Είναι μέλος της Καλλιτεχνικής Στέγης Ποντίων Βορείου Ελλάδος. Είναι παντρεμένος με την Ιωάννα Ιακωβίδου κι έχει τέσσερα παιδιά και δύο εγγόνια.

 

 

 

 

 

 

 

 

ΚΑΛΑΙΤΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 


Γεννήθηκε το 1963 στη Μενεμένη όπου και συνεχίζει να διαμένει. Είναι απόφοιτος Λυκείου και εργάσθηκε ως τραπεζικός υπάλληλος επί 30 συναπτά έτη.

 

Είναι νυμφευμένος με την Ιφιγένεια Τούμπα κι έχουν ένα γιο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 ΚΑΡΡΑΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ  

 

Γεννήθηκε στο Τριφύλλι Γιαννιτσών. Είναι αξιωματικός ε.α. Παντρεύτηκε τη Χρυσούλα Δαναπάση, με την οποία απέκτησε έναν υιό, το Νικόλαο, ο οποίος σήμερα είναι πολιτικός μηχανικός. Μετά την αποστρατεία του ασχολήθηκε με τα κοινά.

Διετέλεσε για δύο χρόνια Γενικός γραμματέας στην ποδοσφαιρική ομάδα της Μενεμένης, οκτώ χρόνια Δημοτικός Σύμβουλος Μενεμένης, εκ των οποίων τα δύο ως Αντιδήμαρχος καθαριότητος.

Μετά την ενοποίηση εκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος για τρίτη τετραετία. Σήμερα τελεί Αντιπρόεδρος των ΚΑΠΗ και για πολλά χρόνια υπεύθυνος του Α΄ ΚΑΠΗ Μενεμένης.

 

 

 

 

 

 

 

ΚΥΡΠΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ


Γεννήθηκε στην Κερκίνη Σερρών το 1964 και διαμένει στους Αμπελόκηπους από το 1982. Είναι συνταξιούχος και εν ενεργεία διαιτητής ποδοσφαίρου και μέλος του Συνδέσμου Διαιτητών Θεσσαλονίκης.

Είναι μέλος του Συλλόγου «Τα Μερκούρεια» Αμπελοκήπων, της εθελοντικής ομάδας του Δ. Αμπελοκήπων-Μενεμένης, ταμίας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Λυκείου Καλαμαριάς. Διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δ.Σ. Αμπελοκήπων. Είναι παντρεμένη με τον Μιχάλη Τσαντικίδη κι έχουν δύο κόρες.

 

 

 

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ (ΚΟΥΛΗΣ)

 

Γεννήθηκε στους Αμπελόκηπους το 1954. Διετέλεσε Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αμπελοκήπων, Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Αμπελοκήπων και Αντιδήμαρχος Αστικοδημοτικής Κατάστασης.
 
Είναι ελεύθερος επαγγελματίας. Διετέλεσε Πρόεδρος του μεγαλύτερου συνδέσμου με 2.500 μέλη και Γενικός Αρχηγός του ΠΑΟΚ.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΛΑΜΠΡΙΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

 

Γεννήθηκε στη Μενεμένη το 1949. Απόφοιτος Λυκείου. Διετέλεσε Γ. Γραμματέας και Πρόεδρος του Α.Σ. Άτλας. Δημοτικός Σύμβουλος Μενεμένης (1983-1986) και Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου. Επανεκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος στις εκλογές του 1986.

 

Επί 25 έτη υπάλληλος του Δ. Μενεμένης. Είναι παντρεμένος με τη Φανή Καραδουλαμά κι έχουν δύο παιδιά και μία εγγονή.

 

 

 

 

 

 

 

 ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

 

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μενεμένη. Σπούδασε Λογιστικά-Μάρκετινγκ-Διοίκηση Επιχειρήσεων. Διπλωματούχος προπονητής ποδοσφαίρου Γ’ Κατηγορίας UEFA, Γ.Γρ. του Συνδέσμου προπονητών Βορ. Ελλάδος και παρατηρητής αγώνων ποδοσφαίρου Α’ Εθνικής.

 

Τιμήθηκε για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο από την Ε.Π.Σ.Μ. , την ΕΠΑΕ και εφημερίδα Μακεδονίας-Θράκης. Πρόεδρος του Α.Σ. Μενεμένης και ιδρυτικό μέλος του Εκπολιτιστικού συλλόγου Μενεμένης και Μικρασιατικού Συλλόγου «Αγία Παρασκευή».

 

Δημοτικός Σύμβουλος από το 2002 έως σήμερα. Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μενεμένης από το 1/1/2011 έως σήμερα. Διετέλεσε Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Μενεμένης (2005 – 2007), Γραμματέας του Δ.Σ. (2003 – 2004), Αντιδήμαρχος Οικονομικών – Διοίκησης και μέλος Δημαρχιακής Επιτροπής του Δήμου Μενεμένης (2007 – 2008). Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου ΕΥΑΘ παγίων (2004 – 2009) και ΚΑΘ Α.Ε. (Λαχαναγορά Θεσ/νικης) από το 1/1/2013.

 

Είναι μέλος Επιτροπών Διαβούλευσης, Σχεδίου Πόλης, Συμβουλίου ΡΟΜ και Συμβουλίου πρόληψης παραβατικότητας στο Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης. Παντρεμένος με 2 παιδιά.

 

 

 

ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Γεννήθηκε στην Τσάλκα της Γεωργίας το 1963. Απόφοιτος πανεπιστημίου Ρωσίας, με ειδικότητα μηχανολόγος-μηχανικός. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας και δραστηριοποιείται στον τομέα των κατασκευών.

 

Διετέλεσε πρόεδρος Ένωσης Παλιννοστούντων Ποντίων από την πρώην Σοβιετική Ένωση. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

 

 

 

 

 

 

 

ΜΟΥΜΤΖΙΔΟΥ ΧΑΣΟΜΕΡΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

 

 

Γεννήθηκε στην Αριδαία του Ν.Πέλλας το 1964. Διαμένει στην περιοχή της Μενεμένης από τη δεκαετία του 1980. Αποφοίτησε από το 4ο Γυμνάσιο Θηλαίων Θεσσαλονίκης.

Εργάστηκε επί σειρά ετών στον τομέα των πωλήσεων. Είναι μητέρα δύο παιδιών.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

ΝΑΛΠΑΝΤΙΔΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ

 

Δραστηριοποιείται στην Τοπική Αυτοδιοίκηση επί 12 συνεχόμενα χρόνια. Είναι Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας από το 2003 μέχρι σήμερα. Γεννήθηκε στο Καναλάκι Πρεβέζης. Εγκαταστάθηκε μόνιμα στη Μενεμένη το 1975.

Σπούδασε Λογιστική και παρακολούθησε Ευρωπαϊκά προγράμματα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και διοίκηση πολιτιστικών χώρων. Εργάστηκε ως βοηθός λογιστή. Για πολλά χρόνια ασχολήθηκε με τα ζητήματα της εκπαίδευσης ως πρόεδρος και γραμματέας στους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων και εκπαιδευτικών ομοσπονδιών. Είναι παντρεμένη με τον Κώστα Ναλπαντίδη και  έχουν ένα γιo τον Γρηγόρη.                        

 

 

 

ΣΑΓΚΟΥΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

 

Γεννήθηκε το 1974 στη Θεσσαλονίκη. Είναι η τρίτη συμμετοχή του σε προεκλογική διαδικασία.

Έχει διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος με την Παράταξη Μενεμένης «Αναγέννηση τώρα». Διετέλεσε Πρόεδρος στο 3ο και 5ο Δημοτικά Σχολεία Δενδροποτάμου, γραμματέας στον Α.Σ.Α. και σήμερα στη θέση του ταμία.

Επαγγελματικά δραστηριοποιείται στην περιοχή Δενδροποτάμου. Είναι παντρεμένος με την Ελευθερία Μπήκα και έχουν δύο γιους, τον Γιάννη και τον Σπύρο.  

 

 

 

  

ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΒΒΑΣ  


Γεννήθηκε στο Χέρσο – Κιλκίς όπου τελείωσε το Λύκειο. Απόφοιτος  της Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ. Ασκεί τα καθήκοντα του Δικηγόρου μέχρι σήμερα στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Διετέλεσε πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου «Δόξα Χέρσου» και αντιπρόεδρος του Συλλόγου «Φάρος Ποντίων Θεσσαλονίκης». Δημοτικός Σύμβουλος στον πρώην δήμο Μενεμένης, όπου και διετέλεσε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μενεμένης.

Αντιπρόεδρος του συλλόγου Ποντίων δικηγόρων Θεσσαλονίκης «Ο Στράβων». Παντρεύτηκε τη Δέσποινα Γιουβανάκη με την οποία απέκτησαν τρία παιδιά, τον Βασίλη, τη Μαρία και τον Κυριάκο.

 

 

 

 

ΤΣΑΒΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ

Γεννήθηκε στο Αργυρόκαστρο της Βορείου Ηπείρου το έτος 1966. Πολιτικός μηχανικός Α.Ε.Ι – Εργολήπτης δημοσίων έργων με δραστηριότητα από το 1992 έως και σήμερα. Έχει Τεχνική Εταιρία με έντονη δραστηριότητα στις οικοδομικές εργασίες στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Είναι επίσης ενεργό μέλος εταιρίας με  δραστηριότητα την ίδρυση πρατηρίων υγρών καυσίμων και υγραεριοκίνησης αυτοκινήτων, με έδρα τη Μενεμένη. Είναι υποψήφιος για πρώτη φορά. Παντρεμένος με την Τσάβου Εύα, επίσης πολιτικός μηχανικός και  έχουν δυο παιδιά .

 

 

 

 


 

ΧΑΡΤΟΜΑΤΖΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

 

Γεννήθηκε το 1986 στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε από το 1ο Ενιαίο Λύκειο Μενεμένης.

Αποφοίτησε το 2009 από τη Νομική Σχολή του Α.Π.Θ. Παρακολούθησε το μεταπτυχιακό τμήμα του Δικαίου των Επιχειρήσεων και Εργασιακού Δικαίου της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, έχοντας διατελέσει επίσης υπότροφος στο παραπάνω Πανεπιστήμιο. Ομιλεί την αγγλική, τη γερμανική και την πολωνική γλώσσα.

 

Το Σεπτέμβριο του 2011 ορκίσθηκε δικηγόρος στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης κι έκτοτε δικηγορεί στη Θεσσαλονίκη.

 

 

 

 

 

ΧΑΤΖΗ-ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΓΙΩΤΑ)

 

 

Γεννήθηκε το 1964 και είναι κάτοικος Αγίου Νεκταρίου (Δενδροπόταμος) Μενεμένης. Είναι ελεύθερη επαγγελματίας, μέλος του ποντιακού – πολιτιστικού συλλόγου «Αναγέννηση – Αγίου Νεκταρίου», χορευτικών συγκροτημάτων παραδοσιακών χορών και του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. Παιδικοί Σταθμοί - ΚΑΠΗ του Δήμου μας. Είναι παντρεμένη με τον Γεώργιο Χατζή και έχουν δύο γιους.

 

 

 

 

  

 

 

 

Δημοτική Κοινότητα  ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

 

 

 

 

 

 

ΑΛΜΑΖΙΔΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ (ΧΡΗΣΤΟΣ)

 

Γεννήθηκε το 1973 στην Τσάλκα Γεωργίας. Σπούδασε στον τομέα της Βαριάς Βιομηχανίας στη Ρωσία. Εργάζεται ως αντιπρόσωπος σε Ρώσικη εταιρία τουριστικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα.

Είναι νυμφευμένος με την Μαϊντα Αλμάζοβα και έχουν δύο παιδιά

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΒΕΝΕΤΙΚΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Γεννήθηκε στην Τριανταφυλλιά Σερρών. Κάτοικος Αμπελοκήπων από το 1970. Σπούδασε οικονομολόγος στο Πανεπιστήμιο της Upsala. Ιδρυτής του πολιτιστικού – αθλητικού συλλόγου «Olof Palme» στους Αμπελόκηπους και του Συλλόγου «Βισάλτη» στην Τριανταφυλλιά Σερρών.

Παρουσιαστής τηλεοπτικών εκπομπών με αθλητικό και πολιτιστικό περιεχόμενο για μικρά παιδιά. Ίδρυσε στο Νομό Σερρών τις Εκδηλώσεις Ακαδημιών Ποδοσφαίρου (ΠΕΑΠ). Διετέλεσε Πρόεδρος συλλόγου γονέων Γυμνασίου, υπεύθυνος τύπου στην Αντιπεριφέρεια Σερρών και παράλληλα υπεύθυνος αθλητισμού του Νομού και πρόεδρος επιτροπής αθλητισμού του Δήμου Αμπ/πων.

Είναι ελεύθερος επαγγελματίας, παντρεμένος με την Βαρβάρα Τσαπακίδου και πατέρας τριών παιδιών.

 

 

 

ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

 

Γεννήθηκε, σπούδασε και σταδιοδρόμησε στη Θεσσαλονίκη. Συνταξιούχος, έμπορος και τουριστικός πράκτορας. Πρώην ποδοσφαιριστής του «ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης», της «Α.Ε. Αμπελοκήπων», του «Αστέρα Αμπελοκήπων», της «Θεσσαλονίκης», του «Παύλου Μελά» και της «Αξιούπολης Κιλκίς». Αργότερα τον κέρδισε η διαιτησία. Αντιδήμαρχος Αθλητισμού για τέσσερα (4) χρόνια. Υπεύθυνος του Α’ ΚΑΠΗ 1990 – 1994.

Πρόεδρος της Διαδημοτικής επιτροπής αθλητισμού των Δήμων του Ν.Θεσσαλονίκης. Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αμπελοκήπων.

 

 

 

 

 

 

ΓΚΕΝΤΖΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

 

 

Γεννήθηκε το 1958. Ελεύθερος επαγγελματίας. Τα 25 χρόνια στους Αμπελόκηπους διετέλεσε μέλος στο Δ.Σ. Α.Ε.Α και σε σχολικούς συλλόγους.

Είναι παντρεμένος και πατέρας τριών αγοριών.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

 

Γεννήθηκε στη Σουηδία το 1975 και από μικρή ηλικία ζει  στους Αμπελόκηπους.  Τα τελευταία 7 χρόνια διατηρεί επιχείρηση καφέ - εστίασης στο κέντρο των Αμπελοκήπων.

Ασχολείται με τα κοινά για πρώτη φορά. Είναι έγγαμος με την Ελισάβετ Παπαγιαννοπούλου και έχει δύο παιδιά, την Αθανασία και τον Γιώργο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ ΣΑΜΨΩΝ (ΑΚΗΣ)

 

Γεννήθηκε στους Αμπελόκηπους το 1976. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας και διατηρεί καφενείο στους Αμπελόκηπους.

Ασχολείται με τον εθελοντισμό, κυρίως όσον αφορά στη συγκέντρωση και διανομή τροφίμων για τις άπορες οικογένειες σε συσσίτια, στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου.

Είναι νυμφευμένος με τη Δήμητρα Βαϊδου και έχουν δύο παιδιά.

 

 

 

 

 

 

ΚΟΠΤΗ ΕΛΕΝΗ

 

Γεννήθηκε στoς Αμπελόκηπους το 1979.  Τελειόφοιτη του 3ου Ενιαίου Λυκείου Αμπελοκήπων. Σπούδασε στο Ανώτατο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης «Τεχνολόγος Καινοτομικών Εφαρμογών στην Αγροτική Οικονομία και Βιομηχανία» με κατεύθυνση δευτερογενούς τομέα, απ’ όπου και αποφοίτησε το 2004.

Εξάσκησε το επάγγελμα σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα. Τα τελευταία 7 χρόνια ασχολείται με τη διοίκηση και λειτουργία παιδότοπου, που εδρεύει στον Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης.

Μητέρα δύο παιδιών, με ενεργή συμμετοχή στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 12ου Δημοτικού Σχολείου Αμπελοκήπων σε διάφορες δράσεις.

 

 

 

 

 

 

ΜΑΤΑΚΙΔΟΥ ΜΑΡΘΑ

 

Γεννήθηκε το1983 και μεγάλωσε στους Αμπελόκηπους. Φοίτησε στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αμπελοκήπων και στο Ελληνογαλλικό Κολλέγιο ΔΕΛΑΣΑΛ.

Σπούδασε Αγγλική Γλώσσα και Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Γνωρίζει τρεις ξένες γλώσσες: αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά.

Από το 2006 υπηρετεί ως μόνιμη εκπαιδευτικός Αγγλικής Γλώσσας στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση ενώ τη φετινή χρονιά άσκησε και τα καθήκοντα της Υποδιευθύντριας στο ΙΕΚ Θεσσαλονίκης. Είναι παντρεμένη με το δικηγόρο Θεόδωρο Σουμπεκή και έχουν δύο κόρες.

 

 

 

 

 

 

 

ΜΗΝΑΣΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ

 

 

Γεννήθηκε  στους  Αμπελόκηπους  το  1990. Φοίτησε  στο  3°  Γενικό  Λύκειο  Αμπελοκήπων.

Σπούδασε  Business  Administration  στο  New  York  College  Θεσσαλονίκης. Γνωρίζει  αγγλικά  και  υπολογιστές. Εργάζεται  ως  ιδιωτική υπάλληλος .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ (ΚΟΡΙΝΑ)

 

 

Γεννήθηκε το 1984. Μεγάλωσε και κατοικεί έως σήμερα στους Αμπελόκηπους. 

 

Αποφοίτησε από Τεχνικό Λύκειο. Υπήρξε βαθμοφόρος στο 3ο Σύστημα Προσκόπων Αμπελοκήπων.

 

Είναι μέλος στον πολιτιστικό σύλλογο «Κωνσταντίνος Παλαιολόγος» στο τμήμα παραδοσιακών χορών. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΣΙΟΡΒΑΛΑΣ ΣΥΜΕΩΝ

 

Γεννήθηκε στους Αμπελόκηπους το 1990. Είναι το έκτο παιδί της πολύτεκνης οικογένειας του Κώστα Τσιορβάλα.

 

Τελειόφοιτος του Τμήματος Βαλκανικών Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με ενεργό δράση στο σύλλογο φοιτητών του πανεπιστημίου.

 

Τα τελευταία έτη εργάζεται μαζί με τα αδέρφια του στην οικογενειακή τους επιχείρηση κατασκευής και συντήρησης εκκλησιαστικών κειμηλίων και έργων τέχνης. Ομιλεί Αγγλικά, Γαλλικά και Ρώσικα.

 

 

 

 

 

 

 

ΤΣΟΝΤΑΚΗ ΜΑΡΙΝΑ

Γεννήθηκε και κατοικεί στους Αμπελόκηπους από το 1967. Είναι δασκάλα και Διευθύντρια Δημοτικού Σχολείου.

Πτυχιούχος της Θεολογικής Σχολής και του Διδασκαλείου Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης «Δημήτρης Γληνός» με ειδίκευση στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση.

Ασχολήθηκε με την εκπαιδευτική αξιολόγηση παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες στο Β’ ΚΕΔΔΥ Θεσσαλονίκης.

Είναι μέλος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας. Παντρεμένη με τον Παναγιώτη Σπυρόπουλο και έχει δύο παιδιά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δημοτική Κοινότητα ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ

 

 

 

 

 

 

 

ΓΚΑΪΔΑΤΖΗΣ ΗΛΙΑΣ

 

 

Γεννήθηκε στο Δενδροπόταμο το 1973 όπου κατοικεί έως σήμερα. Είναι μουσικός (κρουστά), ηχολήπτης και μάνατζερ καλλιτεχνών.

 

 

Έχει δική του δισκογραφική εταιρία. Είναι παντρεμένος με τη Γεωργία Παυλίδου και έχουν ένα παιδί.

 

 

 

 

 

 

 

 

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

 

 

 

Γεννήθηκε το 1982. Είναι απόφοιτος ΤΕΕ, διπλωματούχος τμήματος ηλεκτρολογίας.

 

Διετέλεσε αθλητής μπάσκετ στην ομάδα μπάσκετ ΡΟΜ και είναι ιδιοκτήτης καταστήματος στην περιοχή του Δενδοποτάμου.

 

Είναι νυμφευμένος με την Ειρήνη Καραφυλλίδου κι έχουν τρία παιδιά.

 

 

 

 

 

 

ΙΣΜΙΡΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

 

Γεννήθηκε στη Γερμανία το 1961 και κατοικεί στη Μενεμένη. Μετά το Λύκειο σπούδασε σε σχολή δημοσιογραφίας για 4 χρόνια.

 

Εργάζεται ως πωλητής σε εταιρία κρασιών. Ασχολείται για πρώτη φορά με τα κοινά.

 

Είναι αντιπρόεδρος Tae-kwo-do στη σχολή Μενεμένης, επίτροπος στον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής Μενεμένης και πρόεδρος του φιλόπτωχου.

 

 

 

 

 

 

 

 

ΜΑΣΤΑΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

 

Γεννήθηκε το 1979 στη Μενεμένη, όπου και κατοικεί. Είναι απόφοιτος Τεχνικού Λυκείου του τμήματος Ηλεκτρολόγων Εγκαταστάσεων. Ιδιοκτήτης καταστήματος εμπορίας ποτών.

 

Παντρεμένος με την Αναστασία Σουπιάδου κι έχουν δυο παιδιά.

 

 

 

 

 

 

 

ΜΠΑΔΕΜΗ ΜΑΡΙΑ

 

Γεννήθηκε στις Σέρρες. Πτυχιούχος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Α.Π.Θ. Εργάσθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Μενεμένης και στα ΚΑΠΗ επί 7 χρόνια. Σήμερα συνεχίζει τη σημαντική προσφορά της στον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής Μενεμένης. Διατελεί πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μενεμένης.

Έχει υπάρξει υψηλόβαθμο στέλεχος παιδικών ιδιωτικών και κρατικών κατασκηνώσεων, καθηγήτρια παραδοσιακών χορών στην Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού του Δήμου Θεσσαλονίκης επί 12 έτη, αλλά και χοροδιδάσκαλος σε διάφορους δήμους και πολιτιστικούς συλλόγους. Προσέφερε, δε, επί δύο χρόνια τις υπηρεσίες της αφιλοκερδώς στο Θεαγένειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Σύζυγος του Ιάκωβου Κεσόγλου και μητέρα δύο παιδιών.

 

 

 

 

 

 

 

ΝΙΚΟΛΙΔΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

 

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και κατοικεί στη Μενεμένη τα τελευταία 18 χρόνια.

 

Τα τελευταία 14 χρόνια, εργάζεται ως βοηθός θαλάμου στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» όπου και επί σειρά ετών διατελεί ενεργό μέλος στο Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου, κατέχοντας και θέση στο διοικητικό του συμβούλιο.

 

Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά.

 

 

 

 

 

 

 

ΠΑΛΗΚΑΡΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

 

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μενεμένη. Αποφοίτησε από το Λύκειο Δενδροποτάμου. Έχει πτυχίο λογίστριας. Μιλάει Αγγλικά και λίγα Γαλλικά. 

 

Επί 20 ετιάς ασχολήθηκε με τις πωλήσεις και εξακολουθεί να εργάζεται μέχρι σήμερα σε φαρμακείο.

 

Είναι μητέρα ενός παιδιού, του Ηλία, 18 ετών.

 

 

 

 

 

 


 

ΠΑΣΧΑΛΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ

 

Γεννήθηκε στον Άγιο Χαράλαμπο της Κοζάνης αλλά μεγάλωσε στη Γερμανία. Από το 1980 είναι μόνιμος κάτοικος του Δενδροποτάμου.

Τα τελευταία δέκα χρόνια δραστηριοποιείται στην Ενορία του Αγίου Νεκταρίου ως  υπεύθυνη του ενοριακού συσσιτίου αλλά και ως εθελόντρια στο «ΦΑΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» (υπεύθυνη για τις υπηρεσίες φιλοξενίας και σίτισης των ανήλικων παιδιών).

Είναι ταμίας της Διοικούσας Επιτροπής του Ενοριακού Φιλόπτωχου Ταμείου του Αγίου Νεκταρίου Δενδροποτάμου και μέλος της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ιερού Παρεκκλησίου της Κεντρικής Αγοράς Θεσσαλονίκης. Είναι μητέρα τριών παιδιών.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΡΟΥΣΟΜΑΝΗΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ

 

Γεννήθηκε το 1969. Τελειόφοιτος  του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Α.Π.Θ. Από το 1985 έως το 1999 διετέλεσε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής σε διάφορες ΠΑΕ (ΠΑΟΚ, ΝΑΟΥΣΑ, ΚΕΡΚΥΡΑ, Α.Ε.ΑΜΠ/ΠΩΝ κ.α.).

 

Αγωνίστηκε στις εθνικές ομάδες Παίδων, Νέων, Ελπίδων καθώς και στη Μεσογειακή Εθνική Ομάδα. Εργάστηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας και μέχρι σήμερα είναι προπονητής ακαδημιών ποδοσφαίρου.

 

 

 

 

 ΤΖΙΤΖΙΛΟΓΛΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ (ΕΦΗ)

 


Γεννήθηκε το 1976 στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε δημοσιογραφία και εξάσκησε το επάγγελμα στον έντυπο τύπο και σε ηλεκτρονικά μέσα της πόλης μας. Στη συνέχεια ανέλαβε την επιχείρηση εμπορίας συσσωρευτών παντός τύπου, που ίδρυσε ο πατέρας της το 1965 και την εξέλιξε προσφέροντας εμπεριστατωμένες μελέτες στον τομέα των φωτοβολταϊκών και άλλων παροχών εναλλακτικής ενέργειας.

 

Η ενασχόλησή της με τα κοινά είναι μια φυσική εξέλιξη για την ίδια, αφού πατέρας της είναι ο πρώην υποψήφιος δήμαρχος και χρόνια κοινοτικός και δημοτικός σύμβουλος της κοινότητας και αργότερα του δήμου Μενεμένης, Γεώργιος Τζιτζιλόγλου.

 

 

 

ΤΣΑΝΑΚΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

 

Γεννήθηκε στα Διαβατά Θεσσαλονίκης το 1960. Είναι απόφοιτος δημοτικού και εργάζεται ως οδηγός σε ιδιωτική εταιρεία. Είναι Επίτροπος στον Ι.Ν.Αγ.Νεκταρίου.

Παντρεμένος επί 32 χρόνια με την Αλεξάνδρα Νικολαϊδου, έχουν δύο γιους και διαμένουν μόνιμα στο Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΕΔΟΥΑΡΔΟΣ


Γεννήθηκε στη Γεωργία το 1973. Κάτοικος Μενεμένης από το 1994, ασχολήθηκε επί σειρά ετών με τον αθλητισμό (TAE KWO DO), σπούδασε ψυκτικός και είναι ελεύθερος επαγγελματίας.

Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Καλή δύναμη. Καλό αγώνα για το καλό του τόπου μας.
Σας ευχαριστούμε.