ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα

της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης Πολιτών «Δημοτική Συνεργασία»

του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης.


    Μια σύντομη ηλεκτρονική ξενάγηση στο έργο που πραγματοποιήσαμε στο Δήμο μας ως Διοίκηση καθώς και στους νέους στόχους και στις νέες προτάσεις μας για ολόπλευρη ανάπτυξη της περιοχής.


Αξίζει να συμμετέχεις! Μιλάμε με το έργο μας! Μαζί συνεχίζουμε!
   
Ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
Λάζαρος Κυρίζογλου
  Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης

 

Νέα

 

 

Μέσα στο πλήθος των απαράδεκτων διατάξεων του υπό ψήφιση Σχεδίου Νόμου «Διατάξεις για την ολοκλήρωση της Συμφωνίας Δημοσιονομικών Στόχων και Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων – Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2019-2022», καταχωρίζεται (στο άρθρο 80) η κατάλυση της διοικητικής και οικονομικής αυτοτέλειας της Αυτοδιοίκησης...

 

 

 

Προχώρησε στην ανακαίνιση της Ορθοπεδικής Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς

Το έργο που χρηματοδοτήθηκε εξ ολοκλήρου από την ΠΕΔ-ΚΜ θα δοθεί σε χρήση αύριο, ενώ η τελετή παράδοσής του θα γίνει την Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

Την άμεση απόσυρση του Νομοσχεδίου για τη μεταρρύθμιση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση «Κλεισθένης Ι» και την έναρξη ενός ισότιμου, ανοιχτού, ειλικρινούς διαλόγου, τουλάχιστον για δύο μήνες, με την κυβέρνηση, προκειμένου να προωθηθούν ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις,ζήτησε από το βήμα της σημερινής συνέλευσης της ΚΕΔΕ, οπρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής  Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ), Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου.

 

Σαφές μήνυμα στην κυβέρνηση να σταματήσει τους αιφνιδιασμούς και την τακτική των διαρροών σε κυβερνητικά έντυπα, παραδίδοντας άμεσα στην αυτοδιοίκηση το Σχέδιο Νόμου για την αναμόρφωση του Καλλικράτη, έστειλε σήμερα ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ), Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου, μιλώντας στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της ΚΕΔΕ.

Λόγω της βελτίωσης των καιρικών συνθηκών είναι πλέον δυνατή η εκτέλεση εργασιών και σε εξωτερικούς χώρους.

Σε απάντηση του υπ΄ αριθμ. ΔΥΔ/698/2018/07.02.2018 εγγράφου της Δ/νσης Πολεοδομίας - Υπηρεσιών Δόμησης του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, με το οποίο μας κοινοποιήθηκε η υπ΄ αριθμ. 3/18 έκθεση που αφορά το 1ο Δημοτικό Σχολείο, παραθέτουμε τα κάτωθι: