Πραγματοποιήθηκε η προεκλογική ομιλία στην Πλατεία Δημοκρατίας

Πραγματοποιήθηκε η προεκλογική ομιλία στην Πλατεία Δημοκρατίας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δεύτερη προεκλογική ομιλία του επικεφαλής της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης Πολιτών  «Δημοτικής Συνεργασίας» και υποψήφιου Δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης και Προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος Λάζαρου Κυρίζογλου το απόγευμα της Τετάρτης 27 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Δημοκρατίας  στου Αμπελόκηπους.   

Ο κ. Κυρίζογλου αναφέρθηκε σε έργα ουσίας τα οποία πραγματοποιήθηκαν  καθώς και σε έργα τα οποία έχουν προγραμματισθεί να εκτελεσθούν στην επόμενη πενταετία  του.

Στην αρχή της ομιλίας του αναφέρθηκε αναλυτικά στην κατασκευή του μεγάλου βιοκλιματικού κολυμβητικού συγκροτήματος στο π. Στρατόπεδο «Μ. Αλέξανδρος». Στη συνέχεια στάθηκε στις  διεκδικήσεις και στην απόκτηση – διάσωση και αγορά – όλων των ελεύθερων χώρων – οικοπέδων. Με την απόκτηση τους κατασκευάσαμε νέα υπερσύγχρονα διδακτήρια (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) σε όλο το Δήμο.

«Δεν επιτρέψαμε ως διοίκηση να χαθεί ούτε πιθαμή γης. Οικόπεδα δεσμευμένα εδώ και 20 έως 36 χρόνια, που κινδύνευαν να χαθούν καταφέραμε τα αγοράσαμε ή μας παραχωρήθηκαν. Αυξήσαμε την περιουσία του Δήμου μας» τόνισε μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε έργα που αναβάθμισαν την περιοχή όπως: βαφή και συντήρηση των Εργατικών Κατοικιών, ανάπλαση πρασίνου- υπογείωση του εναέριου δικτύου της ΔΕΗ, εγκατάσταση νέου φωτισμού και ανάπλαση οδών Φιλιππουπόλεως – Βενιζέλου- Δαβάκη, της νησίδα  28ης Οκτωβρίου, ανακατασκευή νέων διαβάσεων πεζών, δαπεδοστρώσεις, αντικατάσταση φωτιστικών σωμάτων, φυτεύσεις, πράσινο, αρδευτικό.

          Σε αθλητικά - σχολικά έργα της περιοχής: Κατασκευή νέων σχολικών κτηρίων ΕΠΑΛ, 9ο Νηπιαγωγείο, 5ο Δημοτικό Σχολείο, δυο νέων κλειστών σχολικών γυμναστηρίων για τις ανάγκες των σχολικών συγκροτημάτων τέρμα της οδού πλαστήρα και Γ. Γεννηματά. Αποπεράτωση του Δημοτικού Σταδίου «Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ», των γηπέδων «ΑΣΤΡΕΙΝΙΔΗΣ», «ΜΙΓΚΟΤΖΙΔΗΣ», «ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΑΥΡΟΥΔΑΚΗ» και του Κλειστού Προπονητηρίου «ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΕΛΕΣΙΔΟΥ.Τέλος έκλεισε την ομιλία του καλώντας όλους τους πολίτες να συμπορευθούν μαζί του για ένα Δήμο Αλληλεγγύης, ανθρωπιάς και προόδου.

Δείτε σχετικό βίντεο εδώ: https://youtu.be/Vp1ywVIYz64