Επιστολή του Δημαρχου προς τον Υπουργο υποδομών για τη μεταλλική πεζογέφυρα

Επιστολή του Δημαρχου προς τον Υπουργο υποδομών για τη μεταλλική πεζογέφυρα

Τους κινδύνους που εγκυμονούν για τους πεζούς που χρησιμοποιούν την μεταλλική πεζογέφυρα που συνδέει τις οδούς Λ. Καλλιθέας και Γ. Γεννηματά πάνω από τις γραμμές των τρένων στην Δημοτική Κοινότητα Αμπελοκήπων επισημαίνει για ακόμη μία φορά ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας Λάζαρος Κυρίζογλου σε επιστολή του προς τον Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών κ. Χρήστο Σπίρτζη υπενθυμίζοντάς του την από 7.11.2019 δέσμευσή του για επίλυση του μείζονος αυτού ζητήματος τονίζοντας ότι «Επειδή δεν αποδεχόμαστε για το δήμο μας και τους πολίτες του, τους οποίους εκπροσωπούμε, το ρόλο των θυμάτων πολιτικής απάτης, εκφράζουμε την έντονη διαμαρτυρία μας για την ασυνέπεια σας μεταξύ λόγων και έργων. Εδώ ισχύει ο «κανόνας»: Ήταν δίκαιο και δεν έγινε πράξη…»

Ακολουθεί το κείμενο της επιστολής

 

  Θέμα: « Αντικατάσταση επικίνδυνης μεταλλικής πεζογέφυρας Αμπελοκήπων, στη συμβολή των οδών Λ. Καλλιθέας και Γ. Γεννηματά, υπεράνω των γραμμών του ΟΣΕ»

 

Σχετικό: Το ΑΠ 2679/11.2.19 έγγραφό μας και τα σ’αυτό συνημμένα.

 

Κύριε Υπουργέ

 

Την 7.11.18, στη Μενεμένη, κατά την τελετή εγκαινίων της υπόγειας οδού Μενεμένης, σας παρέδωσα έγγραφο μου (Α.Π. 18479/13.9.18) για την αντικατάσταση της στο θέμα διαλαμβανομένης επικίνδυνης μεταλλικής πεζογέφυρας.

          Τότε (7.11.18) δεσμευτήκατε δημόσια με την ομιλίας σας, ότι θα προβείτε στην ικανοποίηση του αιτήματος μας. Με το ανωτέρω σχετικό έγγραφο μας, σας υπενθυμίσαμε για μία ακόμα φορά το αίτημα μας, το οποίο εσείς ο ίδιος θεωρήσατε εύλογο και δίκαιο. Έκτοτε (7.11.18) πέρασε χρονικό διάστημα οκτώ (8) μηνών και ούτε στο έγγραφο μας απαντήσατε ούτε μας γνωρίσατε κάποια ενέργειά σας, σχετική με το αίτημά μας.

 

          Κύριε Υπουργέ

 

Επειδή δεν αποδεχόμαστε για το δήμο μας και τους πολίτες του, τους οποίους εκπροσωπούμε, το ρόλο των θυμάτων πολιτικής απάτης, εκφράζουμε την έντονη διαμαρτυρία μας για την ασυνέπεια σας μεταξύ λόγων και έργων. Εδώ ισχύει ο «κανόνας»: Ήταν δίκαιο και δεν έγινε πράξη…

 

                                                                                                              Ο Δήμαρχος

                                                                                                       Αμπελοκήπων-Μενεμένης

                                                                                         Λάζαρος Κυρίζογλου  

                                                                               Πρόεδρος Περιφερειακής Ένωσης   

                                                                                  Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας                                                                                                                                                                                                                                                      

Αρχείο PDF

12818-2019.pdf